Bajs hund!!!!

Godmorgon babies!!

Ska strax dra till jobbet!!
Min bajs hund har bitit sönder mitt head set så kan inte lyssna på the voice som är min morgonrutin på väg till jobbet :/ får väl lyssna på idop idag..

Igår rökte jag 2 cigg OMG en på morgonen och en på kvällen duktig tjej säger jag bara!!!!!!!
Brukar röka skit mycket på jobbet men icke sa nicke duktigt !!!

Pusspåer // Sannne

gårdagen

Ledsen för mindre bra uppdatering mot kvällen men hade inte tid! Vid 12 drog jag och Hannah till Mickan och bakade. Det blev en "god" kladdkaka med vitchokladbitar i. Kan inte riktigt säga att vi kan baka om jag ska vara ärlig, men det viktigaste är väl att det är ätligt?! Sen plockade mamma och Per upp mig så åkta vi till stallet. Calle var superfin även idag och jag red lite mer krävande  med tempoväxlingar och mixa lite med formen men det var fortfarande mest lång och låg då det är så han ska mest gå nu förtiden för att kunna bygga upp muskler i ryggen och baken. han var lätt i handen och tog ett fint stöd och gick kvar i samma tempo och form trots att jag lätta på tyglarna. Fin Hest!
Sen när jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig då jag drog ut och va först en stund hos Mickan sen drog jag vidare med Hanna till Café 60 där vi hängde ganska länge, sen gick jag till en god vän. Kom hem vid 2 och däckade! Trevlig kväll med andra ord, har även kollat på hockey för första gången i mitt liv. Det enda roliga var väl när de började slåss. Jag tänkte dock varför de inte kan ta av sig kläderna som fotbollsspelarna! Hört att hockeyspelare är ganska mysiga.
Mot stallet nu puss!

Jag vill ha en skäck!!!




(bilder lånade från google)


SAAAY FUCKING WHAAATT??!!!!

Ed Westwick ska hoppa av Gossip Girl...
Han har tröttnat på serien...
Vad blir gossip girl utan honom :/





Sooo damn hoooot!!!!

// Sanne

Den nakna sanningen

As sköönt med ett långt, varmt och skönt bad!!!
Nu är man ny rakad och ren!!








/// Sanne

När snön kommer stannar stockholm

Nu ska jag hoppa in i badkaret och ta ett långt och skönt bad!!!!!
Super mys!!!


//// Sannne


Inställt!

ÅÅÅÅÅÅH, jag älskar snön just nu. Vi är nämligen LEDIGA! Yes, inget svenskaprov heller. En tidig start på helgen, kan man börja föra nu? haha, skojar bara! Det är nog mer än halva sverige som är lediga. Då kan man ju chilla hela dagen, surt bara att jag gick upp så tidigt i onödan!
Såhär kan det gå till när det är halka & snö! Alla trodde det var en rallyförare som körde men ne. Det var en muslim som hoppade ur bilen bölandes!

Promenix

Hörde att alla 160 bussar och mycket som har med sl att göra är inställt idag..

Vaknade nyss och ska nu ut på promenad med dogsen:)
Jag är på bättringsvägen men mn hosta är hemsk.... stackars mig men förkylning börjar lägga sig lite men de är fortfarande super jobbigt :/

CYA // SANNE

Slipper!

Slipper simningen då det inte går att ta sig dit, sååå sjukt soft! Det betyder att jag även kan plugga på svenskaprovet så jag inte får IG rakt av. Jag är världens största badkruka och hatar att bada, usch! All busstrafik är även inställd, haha kul! Ska väl vara glad att jag bor mitt i stan. Mindre kul att jag KAN ta mig till skolan medans som bor ute på landet missar svenskaprovet. Kanske har jag turen på min sida och min lärare är förnuftig och skjuter fram det!
Hoppas bara att mamma vågar köra ut till stallet, annars får väl Per göra det. Alla bussar i Södertälje är ju inställda. Jag vill till stallet så jag kan rida på min fina prins!
Vi hörs lite senare, ska plugga!

Gran Canaria med min bästavän Therese, bästa kvällarna i mitt liv! Denna pappersros fick jag av nån gangster som bjöd oss på dricka haha! Black love.

Simning

Simdags med skolan! fast nä. jag bangar får hitta på nåt annat kul. Måste springa lyckats försova mig, tja!


Bra koll

Nicole de är svenska prov inte religion hah
Tjejen med super koll liksom!!!

Nej men jag var hos mammas jobbarkompis nu ikväll med mamma självklart det var mysigt sen blev det middag på donken... gash jag måste verkligen sluta med det...
Förövrigt näsan rinner och febern flödar men det är okej.

Nu ska jag plugga, ska försöka komma upp till skolan imorgon och göra svenska provet!! Sen blir det hem direkt kanske lunchar med tjejerna men vi får allt se om jag kommer upp överhuvudtaget!!!

Puss // Sanne


hahah super gammal bild, juste påmonnelse till mig själv måste seriöst noppa mina ögonbryn ;)

PUSSSSSSSSS


oh lord


Baresso och snuskigt tjejsnack

Nu är jag äntligen hemma! Jag drog till Mickan och vi hade det trevligt. Hon visade sina grymma skillz när det gäller musik och den bruden kan tamigfan sjunga! Superfint. Efter att vi chillat ett tag gick vi till Baresso och käkade middag. Vi tog båda två samma sak - pasta med oxfilé och gräddsås. Sååååå gott! Jag tog självklart en chailatte, jag tycker dock att Expresso House chai är mycket godare. Farligt att jag bor 2 min från EH. Börjar bli dyrt! Medans vi käkade snackat vi om allt och snuskiga grejer haha! Jag berättar inte mer då det är väl kanske lite väl privat ;) Säger bara en sak: Smällt Chocklad. Ååååååååh, like! Efter att vi käkat tog vi en prommis på typ 15 minuter sen gick vi till 7eleven och jag käkade en mörk cookie och tog en varm choklad, som Mickan sen fick eftersom jag ville hem haha! Det enda tråkiga var att vi träffade WM som vi verkligen hatar då hon är riktigt otrevlig, bitchig och dryg. Så det blev lite skitsnack också. Inte konstigt, tjejer snackar alltid skit. Konstant. We are girls. Nu ska jag försöka plugga då jag har religionprov imorgon om romantiken och blablabla. Kan någon snälla ge mig lite motivation så jag orkar plugga? Just nu lyssnar jag på Bruno Mars - Talking to the moon.
Supersnygga Mickan. BTW,  hon söker en date till alla hjärtans dag!


På jävligt god väg!!!

Igår rökte jag 2 cigg, men idag har jag bara rökt 1 och jag hoppas att det bara blir det!!!!!
Jag är bäst!! Nu jävlar ska jag klara det här!!!


/// Sanne

Mjaooou

Har nyss skrivit klart mitt hemprov i hinduism som skulle vart inne i söndags :O ouups hoppad de går bra ändå :)
Nu sitter jag och pluggar inför provet imorgon!!!
Hahha gud va mycket jag har missat med mina skolk dagar ajabaja Sanne Häggblom!!!
Nej men nu har jag faktiskt börjat sköta mig men som sagt är jag sjuk nu så kan inte göra så mycket just nu :/

CYA // Sanne


Kófi

Ska till Kofi nu med Mickan och fika! Hörs senare.
pusss

Stallet

Hahahaha Sanne är ju bara för rolig.
När jag kom till stallet hade de precis tagit in hästarna så de var ju lite blöta. Calle har dock halstäcke så det är ju skönt! Riktigt skitväder det är idag och det ska komma minst 2 dm snö. Jag som trodde snön var på väg bort? Jag vill ha vår NU!
Jag jogga Calle somsagt i ridhuset och han var äckligt fin idag! Jobbade honom lång och låg så han får använda ryggen ordentligt och sätta under sig. Krävde inte mer än så, red igenom honom lite lätt. Han känns mycket fräschare sen han blev behandlad. Fin heZt. Efter ridpasset myste jag lite med min speciella prins, tror han uppskattade det. :)
bild från provridningen. herregud vad fula stövlar jag hade haha!



I'm so damn famous!!

Det är kul att folk snackar om mig i årstaskolan trots att jag gick ut där hmm för 2 år sen?
Haha oh damn bitches i'm so fucking famous!!
Nej men de är kul att det är så många som vet vilka jag är och jag känner ingen i den skolan förutom min brorsa och hans kompisar då men de var dock inte dom.
Men det är verkligen kul att ni vet så mycket om mig och har så sjukt mycket o säga om mig brudar haha ni är patetiska !!!

FUCK YOU I'M FAMOUS!!!

// SANNE THE ONE AND ONLY!!!


Super fräscht

Nu har jag städat mitt rum i X antal timmar lån tid tog det mig iaf .
Men nu är det super fint och supero fräscht!!!

Nu ska jag plugga till svenska provet som vi har imorgon :)
Det är det ända jag ska göra gå till skolan och göra provet sen tillbaka hem igen..

Cya // Sanne


Döööööö

Godmorgon alla vänner !!

Idag har jag faktiskt inte lika ont i halsen längre super skööönt!!! Men dock är jag ännu mer förkyld och näsan rinner verkligen 24/7... Sen är det värsta hostan hehe petra tycker jag låter som en gammling när jag hostar haha döör..

Men idag ska jag försöka få mitt rum städat då det är värre än värst.. det ligger tom kläder på mitt skrivbord sitter just nu brevid mina bruna ridbyxor ahha nej nu måste nån städa kanske, hatar när det är stökigt det är så äckligt!!

CYA // Sanne

oh damn he so hooooooooot!!!

DRJK

Jag vaknade av mitt alarm vid 06.45 men kände bara "usch" hade ingen ork att kliva upp och kom på att jag kunde fråga min underbara mamma om hon kunde skjutsa mig! Snäll som hon är sa hon ja. På ett villkor dock - att jag snabbstädar mitt rum. Fixat och klart! Alltså kunde jag sova i 45 minuter till och istället sova till 07.30, lycka! Som vanligt kom jag försent, 15 min blev det denna gång. Good Work.
Idag fick jag rida Laura, jag ville ha Virino då han är deras enda häst som faktiskt kan hoppa och är fin. Han har tydligen boxvila. Vi gjorde ingenting anvancerat, utan vi hade travbommar på böjt spår och så hade vi "klockan". I början över travbommarna var Laura väldigt het och springig och ville bara forsa igenom men sista gångerna hade hon en bra takt och trava lugnt och avslappnat igenom travbommarna. Klockan gick inte så bra då hon var så på och ville bara hoppa hoppa hoppa. Första gångerna red jag lite väl för kontrollerat och ville hålla in henne men det funkade inte riktigt då hon istället blev lite osäker och vi kom fel ibland. Men jag ville sen att hon skulle backa av sig själv, sköta allt själv. Vilket gick ganska bra, hon blev modigare och skötte allting bra.
Nu äter jag lunch och ska snart åka till mina hästar och jogga Calle!

dags för hoppning

Åker nu till Djurgårdens Ridskola! Har min specialidrott på torsdagar och vi får då hoppa. Vi får se vad för rolig övning det blir idag. Efter det åker jag till stallet, ska jogga Calle lite lätt i ridhuset. Ska bli kul att äntligen komma igång ordentligt!
Tävling på SRFK

Nämnde jag att jag älskar sleven?

Kom precis hem från en lång prommis med min goda vän Mickan. Vi pratade allt mellan himmel och jord och hade det supermysigt! Efter ett tag så satte vi oss på 7elven på karlavägen eftersom det var så sjukt kallt!
Helt plötsligt frågar hon som jobbar där ifall vi vill ha bullar! Självklart svarade vi men undrade varför hon ville ge oss alla bullar. Det var liksom ca 40 stycken! Tydligen så slänger dem alla bullar i slutet av dagen, trevlans! Då vet ni vart jag hänger på kvällarna. Kort därefter frågar hon ifall vi vill ha bröd också, javisst. Why not liksom!? Massa bröd fick vi och tillslut fick vi även semlor. Jag älskar 7eleven! Vi fick grejer för minst 1000 kr! Kommer räcker i dar och år. Mums!
såhär såg jag ut när jag gick hemifrån!
Tackar och bugar för alla bullar och bröd!

Bus med Hugo på mamma's jobb




Min söta mamma!!

Idag hade min mamma möte med kronprinsessan Viktoria,
Är så stolt över henne hon har gått "från slummen till kungen".
Min mamma är bäst lite bättre än alla andra helt enkelt!! ;)


Halsfluss not so fun..

Har sjukt mycket problem med min jävla hals..
Men snart ska jag operera bort mina halsmandlar det ska bli så himla sköönt, då jag har halsfluss väldigt ofta. Inatt hade jag väldigt svårt att sova låg vaken hela natten sov 30 min under natten så är ganska trött nu så det blir en tidig kväll för mig.
Va hos vårdcentralen imorse och då sa hon att det var halsfluss så jag ska käka pencelin i 10 dagar , 3 tabletter om dagen.. JIPPY
Så jag tror nog inte att det blir någon ridning för mig imorgon faktiskt hon sa att det inte var så bra om jag tränade eller red på 2 veckor då jag har så himla mycket problem med halsen :/


Sanne Häggblom

Hej allihopa!!

Jag heter Sanne och är 17 år blir 18 till augusti alltså född 1993!!
Går i 2an på REAL-gymnasiet naturbruk inr hästhållning..
Ångrar grovt att jag valde skolan + linjen känner verkligen att det inte är något för mig skulle bara haft det som hobby typ.
Fast nåt bra blev det iaf träffade massa fina nya kompisar :) <3.
Jag har ridit i ca 11-12 år dock med lite pauser mellan åren också. Började rida på enskede ridskola när jag var 5 då var det knatteridning som gällde sen några år senare började jag rida vanliga lektioner för Lillemor Borko, as bra ridlärare!!
Idag rider jag ingenting på fritiden jag rider bara 2 gånger i veckan med skolan.
Båda dagarna på Ågesta, tisdagar är det vanlig ridning och torsdagar är det specialidrott dressyr.
Jag bor i en lägenhet i årstaberg med min familj och min två hundar+ kanin.
Älskar att leka+busa+träna med mina hundar dom är det bästa som finns för mig!!!
Det var väl lite kort om mig


Hästtjejen

Jag är en hästtjej som sagt och har 2 egna hästar som tävlas i hoppning. Skulle dock inte påstå att jag är en riktig hoppryttare så jag kan tycka att dressyr är kul. Står med mina hästar i Södertälje hos Emeli emteryd och ska börja träna för Linda Heed. Kan väl ta och presentera mina små prinsar!
Cannavaro är en valack (dvs kille som är kastrerad för er som inte fattar hästspråk) Han fyller snart 9 år (2002) och har gått 130cm, efter superfina hingsten Lys de Darmen som ni kunniga hästmänniskor säkert vet vem det är. Jag köpte honom november 2009 av ES jumping som ägs av Sofia Kroon. Han har tävlats upp till 115cm & placering med mig. Vi har haft lite otur då han är en riktigt otursfågel. Han har varit sjuk och fick ställas av i ungefär 1 månad och sen var det ju igångsättning som tog ca 2 veckor vilket gjorde att vi missade ganska mycket tävlingar. Sen så fick han en spark i hagen i november och fick ställas av i 1 månad och då missade vi även våran 120 debut och årets sista tävlingar vilket var väldigt tråkigt! Men vi avslutade året med en superrunda och placering på våran 115debut. Calle är en supertrevlig och fin häst som har stor kapacitet när det kommer till hoppning - han älskar även bananer. I år satsar vi på att starta 120 och kvala 130!
Sen har vi min lilla ögonsten. Richard Geere aka Rille som är snart 7 år (2004), valack. Honom har jag utbildat själv och haft i snart 2 år. Han är välutbildad och världens trevligaste och snällaste häst! Jag köpte honom av Karin Friman februari 2009. När jag köpte honom var han inte tävlad alls och inte mycket hoppad heller. I dagsläget har han gått 105cm, river väldigt sällan. Hoppas med superfin teknik och har också väldigt stor kapacitet. Tyvärr så är han just nu skadad och rids inte. Vi vet fortfarande inte riktigt vad som är fel på honom men han är mer skadad än frisk vilket jag är extremt ledsen av. Som det ser ut just nu är han konvalescent i minst 3 månader till.
Själv har jag ridit ganska länge och rider utöver mina hästar på 2 ridskoler eftersom vi rider med skolan. Det är Ågesta Ridskola (ingen inriktningt) & Djurgårdens Ridskola (special inriktning hoppning). Jag vet inte om jag vill jobba med hästar när jag går ut gymnasiet men kommer ev plugga vidare. Rik ska jag tamigfan bli iallafall! Om jag inte blir det får jag väl gifta mig rikt som 80% av alla tjejer säger!

Hello people

Jag har snott äran att få skriva det första inlägget i denna blogg!

Jag heter Nicole Hartwig och går på Realgymnasiet i Liljeholmen årskurs 2 med hästhållning som inriktning. Ja, det stämmer jag är en hästtjej. Jag och Sanne är goda vänner och går i samma klass. Jag bor på Östermalm och har landställe i Västerhaninge där jag hänger ibland. Jag har två egna hästar som jag tävlat flitligt i hoppning, om dem kan jag skriva i ett annat inlägg lite senare. I denna blogg kommer jag skriva om mitt hästliv och mitt liv utöver hästarna. Jag har tidigare haft 2 hästbloggar http://nicolehartwig.blogg.se & http://sportryttarnaa.blogg.se. Vi får se hur länge jag kommer blogga här, föhoppningsvis tröttnar jag inte lika fort!
Tjatja!

RSS 2.0